Kyläjoulukalenteri 2020

VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA - VANHA

Ensimmäiset luukut ovat auenneet! Löydät ne Täältä!

Ho Ho Ho!

Lähdimme Mannilan asukasyhdistyksen hallituksen jäseninä järjestämään Mannilaan ensimmäistä alueen omaa joulukalenteria 2020. Idea on kopioitu suoraan Kypärämäen-Köhniön asuinalueelta ja tarkoituksena on odottaa yhdessä joulua niin, että joulukalenteriin osallistuvat taloudet toteuttavat omannäköisensä kalenteriluukun joulukuussa.

Kalenteriluukku voi olla esim. tapahtumaluukku, yhden päivän avoinna oleva luukku tai luukku, joka on avoinna omasta aloituspäivästä aattoiltaan asti. Luukun ideoinnissa kannattaa pitää mielessä vallitsevat olosuhteet eli luukun kannattaa olla sellainen, että esimerkiksi iltalenkin varrella sen pystyy helposti bongaamaan. Lisää ideoita luukkuihin voi kysyä allekirjoittaneilta.

Nyt vain siis luovuus loistamaan ja omaa luukkua suunnittelemaan vaikka koko perheen voimin! Vinkkaathan myös naapurille ideasta, jos hän ei ole kuullut asukasyhdistyksestä, toiminnasta tai joulukalenterista.

Ideointi on lähtenyt hyvin jo käyntiin ja luukkuihin sisällytetään mitä luultavimmin yhteiset puistopikkujoulut, aattoillan huipentuma sekä itsenäisyyspäivänä alueen lipputankojen valaistus. Kalenterin ideointia voi myös seurata ja kommentoida yhdistyksen Facebook -ryhmässä Mannilan asukasyhdistys.

Voit ilmoittautua kalenteriluukun tekijäksi 20.10 alkaen laittamalla Paulalle yksityisviestiä Facebookissa tai lähettämällä sähköpostia: paula.niemitalo@gmail.com.

Ilmoita nimesi, luukun sijainti/osoite, puhelinnumerosi ja toivomuksesi kalenteripäivästä viestissäsi. Luukut täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Kalenteriluukun tekijöihin ollaan yhteydessä käytännön asioista, kun kaikki luukut on saatu täytettyä.

Lisätietoja alueen joulukalenterista jatkossa asukasyhdistyksen Facebook -ryhmässä ja asukasyhdistyksen nettisivuilla. Kartta, aikataulut ja paikat esitellään ennen joulukalenterin ensimmäisen luukun avautumista asukasyhdistyksen Facebook -ryhmässä ja alueen ilmoitustauluilla.

Kalenteritontut Eija Mäkelä, Anniina Runtuvuori-Salmela ja Paula Raatikainen