Haetaan vetäjää lasten liikuntakerholle

Julkaisupäivämäärä: 14.6.2011 19:33:51

Mannilan asukasyhdistys järjestää kesäajalle liikunnallista toimintaa lapsille. Liikuntakerho pyörähtää Tiilipuistossa kerran viikossa kahdelle ryhmälle: pienemmille ja isommille lapsille. Kerhossa harrastetaan perinteisesti perinteisiä lasten ulkoleikkejä kuten hippaa, viimeinen pari uunista ulos, polttopalloa jne.

Liikuntakerhon vetäjäksi haetaan reipasta ja innostavaa henkilöä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden näyttää kykynsä lapsiryhmän vetäjänä ja innostajana. Tehtävä edellyttää avointa ja reipasta mieltä, ja perinteisten ja miksei uusien lasten pihaleikkien osaamista tai tahtoa niiden mieleen palauttamiseen. Tehtävä sopii erityisen hyvin ihmisten kanssa työskentelevälle tai alalla opiskelevalle tai sitä aikovalle henkilölle.

Kiinnostunut? Ota yhteyttä nettisivun palautelomakkeen kautta (valitse Muu aihe ja kirjoita lyhyesti, miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään ja muista yhteystietosi) tai ilmoittaudu tai soita suoraan Ilpolle, Jarille tai Aleksille. Lisätietoja tehtävästä ja sen suorittamisesta maksettavasta korvauksesta antavat Ilpo ja Jari ja Aleksikin parhaansa mukaan.