Asukasyhdistyksen salivuoro

Mannilan asukasyhdistyksellä on salivuoro lauantaisin klo 10:00-11:15 Mankolan koululla. Katso päivät tapahtumakalenterista. Vuoro on vapaa kaikille asukkaille. Ohjaajaa eikä suunniteltua ohjelmaa ei ole. Vuorolla harrastetaan erilaisia pallopelejä, leikkejä, voimistelua, temppurataa vaihtelevasti siten, kuten osallistujat keskenään yhteisvastuullisesti päättävät. Vuoro on tarkoitettu sekä lapsille, että aikuisille. Otetaan huomioon kaiken ikäiset ja kokoiset liikkujat omassa toiminnassamme.

Asukasyhdistyksen ylin päättävä eli, vuosikokous, on päättänyt että salivuoron kustannuksia katetaan maksulla, joka kerätään liikkujilta.

2 € / henkilö / vuosi

Hinta on kovin maltillinen eikä kata kaikkia kuluja. Kaupunki veloittaa meitä normaalin taksan mukaan Jyväskylän kaupunki - Liikuntapalvelut. Se on noin 500 €/vuosi (2019-2020). Summa pyydetään maksamaan yhdistyksen tilille, ja toivotaan, ettei kukaan sen takia jättäisi käymättä vuorolla. Pankkiyhteystiedot löytyy Yhdistys ja jäsenyys-sivulta.

Liikkuminen omalla vastuulla!

Mannilan asukasyhdistys ei ole vakuuttanut salivuora käyttäviä liikkujia. Liikkuminen tapahtuu omalla vastuulla. Jokaisen henkilön tulee pystyä huolehtimaan itsestään myös mahdollisessa loukkaantumistilanteessa. Siksi alaikäisillä kannattaa olla vastuullinen aikuinen mukana. Salin oven avaajat eivät ole toiminnanohjaajia eivätkä vastuussa liikkujista vaan liikunta tapahtuu talkoilla yhteisvoimin. Tilannetta voi verrata siihen, että kokoontuisimme koulun pihalle leikkimään.

Tervetuloa kaikki liikkumaan yhteisellä salivuorollamme aikuiset ja lapset yhdessä!