Kutsu asukasyhdistyksen vuosikokoukseen ma 28.9.2020 klo 17:30

Julkaisupäivämäärä: 6.9.2020 16:36:48

Asukasyhdistyksen korkein päättävä elin, sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Mankolan koululla ulkona katoksessa. Asukasyhdistyksen jäsenten eli kaikkien alueen asukkaiden yhdessä pitämä vuosikokous mm. valitsee hallituksen tulevalle vuodelle hoitamaan juoksevia asioita ja päättää, mitä asioita hoidetaan, tapahtumia ja toimintaa järjestetään, ja millä budjetilla ym. Aluksi katsotaan, miten edellinen vuosi meni, ja että hallitus hoiti raha-asiat kunnollisesti. Korona epidemian takia kokous on myöshästynyt ja pidetään nyt poikkeuksellisesti loppuvuodesta.

Tämän, vuoden 2019 menneistä, ja kuluvan vuoden 2020 asioista päättävän kokouksen yhteydessä ei järjestetä tiedotustilaisuutta.

Seuraava, vuoden 2021 vuosikokous on tarkoitus pitää tulevan vuoden alkupuolella normaaliin aikaan, ja perinteisen tiedotustilaisuuden mahdolisuutta selvitetään.

Hallitukseen toivotaan aina uusia ihimisiä fresheine ajatuksineen ja ideoineen, urautumisen ja näivettymisen estämiseksi 😉

Asukasyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita puuhanaisia ja -miehiä kannustetaan tulemaan vuosikokoukseen. Kynnys on matala, hallituksen jäsenten tehtävät eivät ole vaativia, ja niihin voi itse omilla toiveillaan vaikuttaa. Ketään ei pakoteta mihinkään töihin tai talkoisiin. Pidetään porukalla puuhastelut aktiivisena!

Tervetuloa kokoukseen ja kehittämään mannilalaistan elämää!