Kutsu asukasyhdistyksen vuosikokoukseen ke 15.5.2019 klo 18

Julkaisupäivämäärä: 8.5.2019 8:15:42

Asukasyhdistyksen korkein päättävä elin, sääntömääräinen vuosikokous järjestetään Mankolan koululla. Asukasyhdistyksen jäsenten eli kaikkien alueen asukkaiden yhdessä pitämä vuosikokous mm. valitsee hallituksen tulevalle vuodelle hoitamaan juoksevia asioita ja päättää, mitä asioita hoidetaan, tapahtumia ja toimintaa järjestetään, ja millä budjetilla ym. Aluksi katsotaan, miten edellinen vuosi meni, ja että hallitus hoiti raha-asiat kunnollisesti.

Vuosikokouksen yhteydessä järjestetään tiedotustilaisuus, jossa koulun rehtori Pipsa Teerijoki tulee kertomaan koulun tilanteesta esimerkiksi rakentamisen keskeneräisyydestä johtuvasta ensimmäisen ja toisen luokan oppilaiden väistötilanteesta Savulahden koululla ensi lukuvuonna.

Yhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja, Jari Blom on ilmaissut tahtonsa jäädä tehtävästään "eläkkeelle", jo vuosi sitten. Myös joukko nykyisen hallituksen jäseniä on ilmoittanut, ettei jatka tehtävissään. Puheenjohtajan tehtävään ja hallitukseen toivotaan asukasyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneita puuhanaisia ja -miehiä kannustetaan tulemaan vuosikokoukseen. Perinteiset jäsenet ovat edellene asukasyhdistyksessä ja sen toiminnassa mukana ja lupautuneet auttamaan uusia hallituksen jäseniä parhaansa mukaan. Kynnys on matala, hallituksen jäsenten tehtävät eivät ole vaativia, ja niihin voi itse omilla toiveillaan vaikuttaa. Ketään ei pakoteta mihinkään töihin tai talkoisiin.

Tervetuloa kokoukseen ja kehittämään mannilalaistan elämää!