Kyläjoulukalenteri 2022

Mannilan kyläjoulukalenterin 2022 luukkujen mahdollistajien haku on käynnistynyt!


Tule mukaan luomaan alueen yhteistä joulukalenteria ja joulutunnelmaa Mannilaan. Luukut täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Mannilan asukasyhdistyksen hallituksen jäsenet lähtivät järjestämään Mannilaan ensimmäistä alueen omaa joulukalenteria vuonna 2020. Idea on kopioitu suoraan Kypärämäen-Köhniön asuinalueelta ja joulukalenterin tarkoituksena on odottaa yhdessä joulua niin, että joulukalenteriin osallistuvat taloudet/taloyhtiöt toteuttavat omannäköisensä kalenteriluukun joulukuussa ilahduttamaan yhteidön jäseniä.

Kalenteriluukku voi olla esim. tapahtumaluukku, yhden päivän avoinna oleva luukku tai luukku, joka on avoinna omasta aloituspäivästä aattoiltaan asti. Luukun ideoinnissa kannattaa pitää mielessä vallitsevat olosuhteet eli luukun kannattaa olla sellainen, että esimerkiksi iltalenkin varrella sen pystyy helposti bongaamaan.

Voit ilmoittautua kalenteriluukun tekijäksi lähettämällä sähköpostia: eemakela@gmail.com. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi ja toivomuksesi kalenteripäivästä viestissäsi. Luukun teeman/toteutuksen ei tarvitse olla valmis luukkua varatessa. Kalenteriluukun tekijöihin ollaan yhteydessä käytännön asioista, kun kaikki luukut on saatu täytettyä. Joulukalenteri toteutetaan ainoastaan, jos saamme tarpeeksi kalenteriluukkujen tekijöitä mukaan.

Lisätietoja alueen joulukalenterista asukasyhdistyksen Facebook -ryhmässä Mannilan asukasyhdistys ja asukasyhdistyksen nettisivuilla.


Joulukalenterin toteutuksen järjestelijänä toimii Mannilan asukasyhdistys.